Skip to content

Блог

Официално представяне на BVCA​

София, България – Председателят на BVCA публично представи Асоциацията на годишната конференция „Сделки и инвеститори“, организирана от вестник Капитал.

Конференцията е единствена по рода си в страната. Събитието се фокусира върху последните сделки на местния пазар, като представя и по-широк регионален контекст, в който те се случват. След осем успешни издания, конференцията през 2015 год. бе своеобразна платформа за компании, консултанти, инвестиционни фондове, предприемачи и инвеститори, за да обменят идеи и полезна информация за тенденциите на пазара.

BVCA бе представена на събитието от председателя на борда на директорите, г-н Евгени Ангелов. Неговата презентация предложи обстоен поглед върху развитието на рисковото инвестиране в България, Европа и света.

Той обясни и кое е накарало основателите на Асоциацията да вярват, че е назрял моментът да координират и синхронизират своите дейности в рамките на подобна организация и как тя ще изпълни мисията си да популяризира, разшири и развие рисковото инвестиране в страната ни и региона.

Така, със своето участие в конференцията, г-н Ангелов официално представи новоучредената Българска асоциация за дялово и рисково инвестиране. Събитието ни позволи да открием нови потенциални партньори сред над 200 инвеститори, представители на индустрията, консултанти и редица представители на инвестиционни фондове. Топлото посрещане на инициативата по учредяване на Асоциацията ни даде увереност да продължим да изпълняваме амбициозните планове, които имаме за BVCA.

Последни публикации

Писмо относно проекта за изменение и допълнение на Кодекса за социално осигуряване

BVCA и организации представляващи микро, малки и средни предприятия и иновативния бизнес,
Виж още

Становище до Министерството на иновациите и растежа

BVCA с отворено писмо до Министерството на иновациите и растежа относно ФМФИБ
Виж още

Присъединете се към нашите членове

Допринесете за развитието на предприемачеството в България