Skip to content

Консултативен съвет

Борислав е Партньор във фонда Innovation Accelerator България. От 2009 г. е Изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции. Бил е Директор продажби и развитие на „Лада Имидж” и е работил в Boston Consulting Group в Москва.

Borislav-Stefanov-b4

Борислав Стефанов

Innovation Accelerator

Даниел е Изпълнителен директор на Рослин Капитал Партнърс. В дългогодишния си опит като инвестиционен и кредитен анализатор, Даниел е работил в ING Bank Амстердам и София и Citibank в България.

Daniel_Alexandrov-600

Даниел Александров

Rosslyn Capital Partners

Георги e Партньор във фонда BrightCap Ventures. Има богат опит като основател и изпълнителен директор в големи технологични компании.

georgimitov.png - final

Георги Митов

BrightCap Ventures

Димитър е Управляващ съдружник в PostScriptum Ventures от 2014 г. Той е инвестиционен мениджър с над десет годишен опит в сектора на възобновяемите енергийни източници.

Dimitar-Enchev-b

Димитър Енчев

PostScriptum Ventures

Ивайло е управляващ съдружник във фонда BlackPeak Capital. През последните 20 години работи като финансист. Зад гърба си има успешна кариера в някои от най-големите консултантски компании в сферата на финансите и маркетинга.

Ivailo-Gospodinov-b

Ивайло Господинов

BlackPeak Capital

Момчил е Изпълнителен директор на глобалната мрежа Endeavor за България. Той има над 25-годишен опит в управлението и бизнес развитието. Съосновател и съсобственик е на био-технологичната компания „Провити".

Momchil-Vassilev_b

Момчил Василев

Endeavor Bulgaria

Павел е Управляващ партньор във фонда Морнингсайд хил. Професионалният му опит включва експертни позиции в хедж фонд, инвестиционни консултации и управление на едноименния фонд за дялови инвестиции в Нигерия, България и САЩ.

Pavel-Velkov-b

Павел Велков

Morningside Hill

От 2002 г. до 2004 г. Павел е Изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции. Работил е и в отдел „Инвестиционно банкиране" на Дойче банк в Лондон. Павел е партньор в Neo Ventures и съосновател в NEVEQ.

ezekiev

Павел Езекиев

NEVEQ

Тихомир е инвестиционен мениджър във фонда Empower Capital с над 8-годишен опит в сферата на частния капитал и капиталовите пазари. Работил е като портфолио мениджър в ДСК-Родина, където управлява портфейл с активи над €600млн.

Tihomir-Dyankov-b

Тихомир Дянков

Empower Capital

Преди да създаде Urban Impact Ventures, Ханс е бил главен изпълнителен директор на ACTIAM NV, и на водещи позиции в ING.

Hans-van-Houwelingen

Ханс Ван Хоувелинген

Urban Impact Ventures

Макс е дългогодишен участник в инвестиционната екосистема чрез работата си в Eleven. Във Vitosha Ventures Partners цели да свърже България със Силициевата долина, Лондон и Източна Европа.

Max-Gurvits

Макс Гурвиц

Vitosha Venture Partners

Управляващ партньор в Sofia Angels Ventures, инвестиращ в стартиращи компании, заедно с ЕИФ и бизнес ангели, семейни бизнеси и други частни инвеститори.

milen-ivanov

Милен Иванов

Sofia Angels Venures

Присъединете се към нашите членове

Допринесете за развитието на предприемачеството в България