Skip to content

Консултативен съвет

Александър е партньор във фонда за рисков капитал NV3, инвестиращ в технологични компании в ранен етап на развитие. Той е и член на Съвета на директорите на M&A Комитет към пет портфолио компании с глобални бизнеси.

Terziyski-600x422

Александър Терзийски

New Vision 3 Fund

Георги e Партньор във фонда BrightCap Ventures. Има богат опит като основател и изпълнителен директор в големи технологични компании.

georgimitov.png - final

Георги Митов

BrightCap Ventures

Даниел е Изпълнителен директор на Рослин Капитал Партнърс. В дългогодишния си опит като инвестиционен и кредитен анализатор, Даниел е работил в ING Bank Амстердам и София и Citibank в България.

Daniel_Alexandrov-600

Даниел Александров

Rosslyn Capital Partners

Даниел е съосновател и партньор във фонда Eleven Ventures. Член е и на борда на европейската организация на бизнес ангелите и фондове в ранна фаза - EBAN.

Daniel-Tomov

Даниел Томов

Eleven Ventures

Диана е Партньор в българския мезанин фонд Silverline Capital. Също така е Основател на CFO Insight. В предишния си опит е част от екипа на Empower Capital.

Aladzhova-png-600x422

Диана Аладжова

Silverline Capital

Димитър е Управляващ съдружник в PostScriptum Ventures от 2014 г. Той е инвестиционен мениджър с над десет годишен опит в сектора на възобновяемите енергийни източници.

Dimitar-Enchev-b

Димитър Енчев

PostScriptum Ventures

Димитър е Управляващ партньор в българския акселераторски фонд Innovation Capital и член на Консултативния съвет на Iris Solutions.

Kostov-png-600x421

Димитър Костов

Innovation Capital

Eвтим Чесновски е партньор в Integral Ventures. Преди това той е бил в Mid Europa Partners (Будашеща) и BNP Paribas (Лондон). Завършил е бакалавърска и магистърска степен в Corvinus University, Унгария.

1L2A1591 (1)

Евтим Чесновски

Integral Ventures

Ивайло е управляващ съдружник във фонда BlackPeak Capital. През последните 20 години работи като финансист. Зад гърба си има успешна кариера в някои от най-големите консултантски компании в сферата на финансите и маркетинга.

Ivailo-Gospodinov-b

Ивайло Господинов

BlackPeak Capital

Управляващ партньор в Sofia Angels Ventures, инвестиращ в стартиращи компании, заедно с ЕИФ и бизнес ангели, семейни бизнеси и други частни инвеститори.

milen-ivanov

Милен Иванов

Sofia Angels Venures

Милена е съосновател на The Edge, Изпълнителен директор на Junior Achievement в България и гостуващ лектор в европейската мрежа EIT Digital.

Milena_site_22-600x422

Милена Стойчева

The Edge Solutions

Момчил е Изпълнителен директор на глобалната мрежа Endeavor за България. Той има над 25-годишен опит в управлението и бизнес развитието. Съосновател и съсобственик е на био-технологичната компания „Провити".

Momchil-Vassilev_b

Момчил Василев

Endeavor Bulgaria

Надя е начело на Градска среда и инвестиционната мрежа във фонда Urban Impact Ventures. В предишния си опит е начело на водещи позиции в Sofia Investment Agency.

Nadia-Soultanova

Надя Султанова

Urban Impact Ventures

Павел е Управляващ партньор във фонда Морнингсайд хил. Професионалният му опит включва експертни позиции в хедж фонд, инвестиционни консултации и управление на едноименния фонд за дялови инвестиции в Нигерия, България и САЩ.

Pavel-Velkov-b

Павел Велков

Morningside Hill

Стефан е Управляващ директор на Фонд за капиталови инвестиции. В предишния си опит е бил в екипа на банка ОББ.

Stefan-Tamnev-png-600x422

Стефан Тъмнев

Capital Investment Fund

Тихомир е инвестиционен мениджър във фонда Empower Capital с над 8-годишен опит в сферата на частния капитал и капиталовите пазари. Работил е като портфолио мениджър в ДСК-Родина, където управлява портфейл с активи над €600млн.

Tihomir-Dyankov-b

Тихомир Дянков

Empower Capital

Любомила Андонова (Мила) е групов финансов директор на Ocean Investments с фокус върху развитието на дигиталния бизнес и внедряването на иновативни решения, особено във вертикалите на IT&Cyber, Health Tech и Real Estate. Има магистърска степен по международни бизнес изследвания от университета в Маастрихт. В момента е генерален мениджър на S Management и член на борда на Resolute Software. Тя има значителен професионален опит в корпоративното преструктуриране, M&A, PE, управление на инвестиции, пласиране на облигации и овластяване на стартиращи фирми.

Lubomila image bvca 18.11.2022

Любомила Андонова

Ocean Investments

Присъединете се към нашите членове

Допринесете за развитието на предприемачеството в България