Skip to content

Консултативен съвет

Борислав е Партньор във фонда Innovation Accelerator България. От 2009 г. е Изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции. Бил е Директор продажби и развитие на „Лада Имидж” и е работил в Boston Consulting Group в Москва.

Borislav-Stefanov-b4

Борислав Стефанов

Innovation Accelerator

Даниел е Изпълнителен директор на Рослин Капитал Партнърс. В дългогодишния си опит като инвестиционен и кредитен анализатор, Даниел е работил в ING Bank Амстердам и София и Citibank в България.

Daniel_Alexandrov-600

Даниел Александров

Rosslyn Capital Partners

Даниел e Партньор във фонда BrightCap Ventures. Заемал е ръководни позиции в Mercury Interactive, продаден за 4.5 млрд. долара на HP. Oсновава OPTiiM, системен интегратор за банки и телекоми, разраснал се в Европа, Африка и Близкия изток.

Daniel-Lorer-b

Даниел Лорер

BrightCap Ventures

Димитър е Управляващ съдружник в PostScriptum Ventures от 2014 г. Той е инвестиционен мениджър с над десет годишен опит в сектора на възобновяемите енергийни източници.

Dimitar-Enchev-b

Димитър Енчев

PostScriptum Ventures

Ивайло е управляващ съдружник във фонда BlackPeak Capital. През последните 20 години работи като финансист. Зад гърба си има успешна кариера в някои от най-големите консултантски компании в сферата на финансите и маркетинга.

Ivailo-Gospodinov-b

Ивайло Господинов

BlackPeak Capital

Момчил е Изпълнителен директор на глобалната мрежа Endeavor за България. Той има над 25-годишен опит в управлението и бизнес развитието. Съосновател и съсобственик е на био-технологичната компания „Провити".

Momchil-Vassilev_b

Момчил Василев

Endeavor Bulgaria

Павел е Управляващ партньор във фонда Морнингсайд хил. Професионалният му опит включва експертни позиции в хедж фонд, инвестиционни консултации и управление на едноименния фонд за дялови инвестиции в Нигерия, България и САЩ.

Pavel-Velkov-b

Павел Велков

Morningside Hill

Павел е завършил специалност "Финанси" в САЩ. От 2002 г. до 2004 г. той е Изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции. Работил е и в отдел „Инвестиционно банкиране" на Дойче банк в Лондон като Старши специалист, корпоративни финанси. Павел е партньор във фондовете NEVEQ и Neo Ventures.

pavel-ezekiev-b

Павел Езекиев

NEVEQ

Тихомир е инвестиционен мениджър във фонда Empower Capital с над 8-годишен опит в сферата на частния капитал и капиталовите пазари. Работил е като портфолио мениджър в ДСК-Родина, където управлява портфейл с активи над €600млн.

Tihomir-Dyankov-b

Тихомир Дянков

Empower Capital

Присъединете се към нашите членове

Допринесете за развитието на предприемачеството в България