Skip to content

Блог

Коледно събиране на инвестиционната общност в България

София, България – Членовете на Българската асоциация за дялово и рисково инвестиране (BVCA) се събраха, за да отпразнуват края на една успешна година и началото на все по-продуктивно сътрудничество в рамките на Асоциацията.

Представители на всички организации, участвали в основаването на BVCA, присъстваха на първата по рода си годишна среща на инвестиционната общност в България. Събитието се състоя в отбран кръг от специално поканени. Близо 30 инвеститори, утвърдени лидери и корпоративни мениджъри от банковия сектор уважиха поканата на Асоциацията. 

Заедно с това да отбележи основаването на BVCA, събитието бе и платформа за обсъждане на стратегията за развитие на организацията през настъпващата година и след това.

По този начин събитието се превърна в първа крачка към координиране и хармонизиране на опитите за популяризирането и развитието на рисковото инвестиране в България и региона. Надграждайки върху този успех, BVCA възнамерява да превърне декемврийската среща на членове на общността в устойчива традиция.

Последни публикации

Становище до Министерството на иновациите и растежа

BVCA с отворено писмо до Министерството на иновациите и растежа относно ФМФИБ
Виж още

Писмо относно Плана за възстановяване и устойчивост

BVCA и организации представляващи микро, малки и средни предприятия и иновативния бизнес, с отворено писмо до Правителството.
Виж още

Присъединете се към нашите членове

Допринесете за развитието на предприемачеството в България